Внимание! 3 основни момента, които не бива да пренебрегвате!!!

  1. Когато вашият счетоводител казва за всяко ваше желание или решение – Да, чудесно няма проблем! Повярвайте тук има ПРОБЛЕМ!!! Зад този отговор седи незадълбочено или никакво познание на законите, или опит да се угоди на всичките ви желания. И в двата варианта вие сте ощетен!
  1. Когато вашият счетоводител не ви праща мейли или не ви кани на разговор минимум един път месечно! До тук добре, никой не ви занимава с нищо излишно, работите си върху бизнеса. Но това значи, че той не се интересува от настъпилите промени, не мисли за бизнеса ви, респективно не намира за какво да говори с вас или вие многократно сте отбивали неговите опити да комуникира с вас. Във всички случай вие сте ощетен!
  1. Когато вашият счетоводител ви иска ниска цена и не я променя с години. Отново прекрасно за вас, минимизирали сте разхода по това перо! Но помислете с тази такса той може ли да поддържа добър софтуер, да ходи по обучения, да закупува специализирана литература, да има възможност да се консултира с други специалисти. Най-вероятно не! Та помислете отново –  този факт носи ли ви спокойствие? Ще ви разочароваме – най-вероятно сте ощетен!

Знаем, че за да имаш растящ и стабилен бизнес се изисква да правиш много неща. Но за да може твоя бизнес наистина да е такъв трябва да се научиш да делегираш много от тези задължения. Едно от задължителните пера – това е счетоводството. Вие намирате счетоводител, който да се погрижи за тази част на бизнеса и това ви задължение отпада. Но за да не се окаже в някакъв момент, че под равната повърхност на кротката вода са се получили много подводни камъни, хвърляйте по един поглед към тези три момента. Ако сте ги прочели и сте си казали – при мен не е така – чудесно, приемете нашите поздравления! Вие сте намерили старателен и отдаден колега! Но ако намирате себе си там, моля обърнете внимание, поговорете с настоящия колега, вижте дали нещата ще се променят. Но ако това остава като тенденция, вземете решение и не оставяйте бизнеса си в неподходящи ръце!

Ако сте решили да не чакате и да действате, уговорете си среща с нашият екип! Запознайте ни с вашите проблеми, желания и цели, и заедно ще намерим най-добрите и своевременни решения.

С най-добри пожелания за успешен бизнес!

www.argia.bg

тел: 02/9950020

+359888420583 Маги Богданова

e-mail: magi.bogdanova@argia.bg

+359887853280 Галя Стойкова

e-mail: galya.stoykova@argia.bg

Similar Posts