Счетоводна къща Аргия - Пълно счетоводно обслужване

Отзиви


 • ТЕК Лимитед ЕООД

  Много е важно и за нас да знаете какво мислим, а то е: коректност, точност, доверие, компетентност и супер добро отношение към  клиента. За нас това е истинския професионализъм. Показвате ни, че си обичате работата и държите на качеството. Винаги получаваме изчерпателни отговори на своите въпроси,  съвети и предложения. Комуникацията е не само на български, но и на английски, което за нас е важно. Направихте регистрацията ни по ДДС и други промени, свързани с ТЕК Лимитид и по този начин започнахме да функционираме. Минахме през труден етап, но се надяваме, че бъдещето ще донесе разрастване и успехи на фирмата. И, разбира се, искаме да продължим съвместната си работа, защото Ви имаме доверие.

  Кристоф Дюкас - собственик
 • М и М Пропърти ООД / МАК Пропърти ООД

  Накратко относно съвместната ни дейност:
  1. Колегиално, партнъорско и професионално поведение.
  2. Акуратност, точност и максимално кратки срокове за изпълнение на поставените задачи.
  3. Текуща актуална информация, относно правни промени и нови изисквания към счетоводните стандарти.
  4. При необходимост консултации свързани с данъчно облагане на сделки, водещи до успешното им оформяне спрямо закона или пък при необходимост сторнирането им.
  5. Коректни ценови претенции.
  6. Млад колектив, компетентен и амбициозен, с постоянна тенденция за разрастване.

  Марио Милков - собственик
 • Партнер БГ ЕООД

  В съвместната ни работа ценя вежливото отношение, бързата реакция, загрижеността и търпението, което получавам. Причината да харесвам работата на счетоводна кантора Аргия ООД е това че екипът притежава завидна компетентност и коректност. Помощта, практическите съвети и предложения, които получавам от екипа ми спестяват време и проблеми с институциите.

  Вяра Богданова - собственик
 • Екстрийм кеър ЕООД

  Като управител на Екстрийм кеър ЕООД потвърждавам, че използваме счетоводните услуги на счетоводна кантора Аргия самото създаване на Дружеството ни през 2012 г. През изминалите години Аргия категорично се утвърди като един от най-стабилните ни партньори и растежът на фирмата ни е пряко свързан с отличното счетоводно обслужване, което кантората ни осигурява. За разлика от типична счетоводна кантора, Аргия гарантира далеч по-всеобхватна и пълна услуга, която е насочена не само към счетоводни услуги и свързаните с това дейности, а също и към предоставяне на бизнес съвети, касаещи финансовото състояние на Дружеството и възможностите за бъдещо развитие. Особено важно за нас е да получаваме счетоводни съвети на разбираем език, да бъдем експертно насочвани, да осъществяваме чести дискусии и винаги да разчитаме на преценката и високия професионализъм на екипа на Аргия. Финансово-счетоводните мнения на Аргия играят важна роля и при определянето на международните връзки на дружеството, които са все по-чести и наложителни в контекста на съвременната глобална икономика. Смело твърдя, че счетоводна кантора Аргия ще бъде не само доставчик на услуга, а ценен съветник и партньор за всеки, решил да се довери на професионализма на екипа им.

  Бойко Витанов - собственик
Уговорете си среща с нашият екип! Запознайте ни с вашите проблеми, желания и цели, и заедно ще намерим най-добрите и своевременни решения.