Счетоводна къща Аргия - Пълно счетоводно обслужване

За насСобственици

Собственици

Галя Стойкова

Маги Богданова

Отдавна не сме просто счетоводна кантора! Отдавна работим за една наша мечта - работим за създаването на общество от хора, осъществяващи мечтите си. Общество от хора, намиращи подкрепа и партньори, изкачващи ги на следващото стъпало във всички сфери от живота!

За 15 години екипна работа разбрахме, че пари не се изкарват и бизнес не се прави, когато работиш сам. Когато си сам, си ограничен, имаш граници на възможности за работа, граници на идеи, мотивация и финанси.

Вярваме ще се съгласите - увереността във Вас самите и във Вашите способности е много важна част от успеха на бизнеса Ви! Но, ние от счетоводна кантора Аргия също така вярваме, че един от най-необходимите, но и същевременно плашещи подходи за растеж, е вярата в колеги и партньори!

Поемайки риска да се доверите и да делегирате онова, което не е Ваша стихия, оставяте за себе си пространство, където да развихрите мечтите и копнежите си! Партниране с професионалисти в своята сфера на дейност, ще направи бизнеса Ви не просто машина за пари и влияние, а Вашата осъществена мечта!

В краткосрочен план делегирането изглежда плашещо, но ако се осмелите и го направите в дългосрочен план, Вие успявате едновременно да вдигнете и увеличите собствения си бизнес, както и този на Вашите партньори. Това автоматично вдига бизнес средата ни, семействата ни, обществото, в което живеем, държавата ни, а в крайна сметка и света на следващото ниво!

Ако вярвате, че животът ви не е просто оцеляване на тялото Ви, а е отрязък от време, в който може да промените света и да оставите следа. Ако сте такъв човек, ще сме привилегировани да ни се доверите да бъдем един от партньорите Ви по този път.

Ще сме безкрайно щастливи да Ви запознаем и с нашите партньори и техните възможности, с които заедно оставяме нашите следи, тук и сега!

Офис

Уговорете си среща с нашият екип! Запознайте ни с вашите проблеми, желания и цели, и заедно ще намерим най-добрите и своевременни решения.